markku.JPG

Markku turkki

Toiminnanjohtaja, Ammatillinen tukihenkilö
puh.  0400 651 764 / markku.turkki@toitu.fi

Mielenterveystyön rautainen ammattilainen, joka luottaa läsnäolon voimaan. Tämä rauhallisuuden perikuva luotsaa jämäkästi joukkoaan ja päihittää kunnollaan meidät nuoremmat alaisensa mennen tullen. Lasten ja nuorten asialla suurella sydämellä tunteja laskematta.

Koulutus: mielenterveyshoitaja, työnjohtajakoulutus
 

 Vesa Alanko Toitu ry

vesa alanko

Ammatillinen tukihenkilö
puh. 044 359 6460 / vesa.alanko@toitu.fi

Päihde- ja mielenterveystyön konkari. Turvallinen, vakaa ja suoraselkäinen miehen malli, jolta ideat eivät ainakaan lopu kesken. Iloisen elämänasenteen omaava ohjus loihtii kalasta ruoat ja puusta kapustat. Muistaa vain tärkeät asiat ja omistaa kellon joka lienee aina kesäajassa...

Koulutus: lähihoitaja (mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyö), A-Klinikkasäätiön päihdeterapiakoulutus, hieroja.

 Maria Rautava, Toitu ry

maria rautava

Toiminnanohjaaja, ammatillinen tukihenkilö, kouluttaja
puh. 044 359 6461 / maria.rautava@toitu.fi


Lastensuojelu-ja mielenterveystyön osaaja ja hallintopuolen paperinpyörittäjä. Kokemusta laaja-alaisesti hoitotyöstä mielenterveys-, ja lastensuojelupuolelta sekä vammaispuolelta. Vahva halu itsensä jatkuvaan kouluttamiseen. Suosii liikuntaa ja luontoa myös työssään ja osaa kohdata ihmisen laajakatseisella näkemyksellä. Pitää huumoria yhtenä tärkeimmistä voimavaroista ja osaakin heittää itsensä likoon helposti. Suomen Mielenterveysseuran valtuuttama Mielenterveyden ensiapukouluttaja®.

Koulutus: Lähihoitaja (kuntoutus), Suomen psykologinen instituutti täydennyskoulutusta, Jyväskylän yliopisto kasvatustiede-, aikuiskasvatustiede ja psykologia.

Rekrytointi

Haemme luotettavia aikuisia toimimaan psykososiaalisesti oireilevien lasten ja nuorten tukihenkilöinä. Sinulla on työkokemusta sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta sekä haluaisit toimia lasten ja nuorten hyväksi. Tukihenkilötoiminta sopii hyvin myös sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan opiskelijoille työkokemuksen saamiseksi. Ammatillinen tukihenkilö toimii tuettavan elinpiirissä, myös virka-ajan ulkopuolella.

Toitussa ammatillista tukihenkilötoimintaa toteutetaan palkattujen työntekijöiden voimin ja vapaaehtoistyönä. Monipuolisesti koulutetut työntekijät työskentelevät haastavimmissa tukisuhteissa, jolloin usein tarvitaan vahvempaa sitoutumista ja suurempia resursseja riittävän tuen tarjoamiseksi asiakkaalle.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Markku Turkki
0400 651 764 / markku.turkki@toitu.fi

Maria Rautava
044 359 6461 / maria.rautava@toitu.fi